iPhone 4S Den nye iPhone fra Apple.


iPhone4S -YES yes yes….

Velkommen til iPhone4s.dk

 

Vi kan næsten ikke få vejret 😉

Det blev Ikke til en ny iPhone 5, men i stedet en iPhone 4S. Det er vi jo glade for her på iPhone4s.dk 😉 Selv om vi jo også have ventet spændt på en helt ny iPhone 5.

Det bliver en forbedret og hurtigere version af iPhone 4, den får 8 megapixel kamera, A5 processor og en ny antenne, som skulle være klart forbedret.

iPhone 4s kameraet får ansigtsgenkendelse og bliver meget lysstærkt iforhold til iPhone 4, som jo også var et af de svage punkter på den gamle. Kameraet klare også at optage video  i HD-kvalitet.

Design mæssigt skulle den nye iPhone 4s ligge meget op af den gamle.

iPhone 4S kan nu klare hele otte timers taletid, og den nye dual core-processor gør den nye iPhone 4S syv gange hurtigere end sin forgænger. Især til spil skulle man kunne se en forbedring, da grafikken skulle bevæge sig super hurtigt.

Det var Apples nye chef Tim Cook der kunne præsentere den nye iPhone 4S, Apple tidligere chef Steve Jobs er blevet kræftsyg og har trukket sig tilbage for bare en måned siden. Steve Jobs var med til at grundlægge Apple, så det var noget af et chok, da han trak sig tilbage. Tim Cook første præsentation blev så den nye iPhone.Pressmødet blev holdt i Apples hovedkvarter i Cupertino syd for San Francisco i Californien.

Hvornår kommer iPhone 4S ?

Iphone 4S kommer i handlen d. 14 oktober 2011, men den kommer først til Danmark d. 28 oktober 2011. Vi har pt. ingen priser endnu, men så snart vi har nyt om priser opdatere vi denne side.

Tim Cook kunne også lancerede fordelene ved Apple’s seneste iOS mobil-software, iOS5.
Det nye iOS5 har en række forbedringer, en apps til at holde styr på aviser og magasiner, iMessage og iCloud sevice. iOS5 skulle indholde op til 200 nye forbedringer iforhold til iOS4

Priser på iPhone 4S kommer snart.

Find priser på iPhone 4 her!

Apple iPhone 4 video:

 

Skuffet over at der ikke kommer en iPhone 5?

Ja og nej, Der kommer jo mange af de ting vi havde forventet. Det største minus er jo nok, at vi ikke får et helt nyt design.

Lige nu venter vi spændt på at få en iPhone 4S til test og se hvad den kan.

 

Published: oktober 4th, 2011 at 20:58
Categories: Nyt om iPhone 4